Ontdek de feestgrot van Valkenburg

Locatie huwelijksfeest? Feestgrot Valkenburg!

Zoekt u een geschikte locatie voor een huwelijksfeest? Liefst uniek, sfeervol en romantisch? Zoek niet verder, want Feestgrot Valkenburg heeft dit allemaal! Feestgrot Valkenburg is absoluut een van de meest unieke en originele feestlocaties in Nederland en ideaal voor het houden van een huwelijksfeest. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie voor een huwelijksfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op. In een authentieke historische kalksteengroeve bevinden zich twee feestzalen met moderne faciliteiten, waaronder vloerverwarming en professionele licht- en geluidsinstallaties.

Bijzondere trouwzaal in Valkenburg

Ook de huwelijksvoltrekking zelf kan plaatsvinden, omdat wij een officiële trouwlocatie zijn van de gemeente Valkenburg. Hiervoor hebben wij bovendien een hele bijzondere trouwzaal, namelijk de museumzaal van kunstenaar Jan Kruysen (1874-1938). In deze bijzondere zaal hangen maar liefst 31 portretten, zeer zorgvuldig uitgebeeld op de mergelwand, van vooraanstaande mensen die op sociaal, industrieel, religieus of cultureel gebied voor Limburg hebben betekend. Deze unieke trouwzaal maakt uw locatie huwelijksfeest helemaal compleet. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie voor uw huwelijksfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Dit kunt u verwachten van uw locatie huwelijkslocatie

U kunt onder meer van onze bijzondere locatie om een huwelijksfeest te houden het volgende verwachten:

  • Sfeervolle authentieke locatie met moderne faciliteiten
  • Romantische sfeer met honderden kaarsjes
  • Prachtige authentieke museumzaal als trouwzaal
  • Twee feestzalen, met in totaal capaciteit voor zeker 600 personen
  • Zomers groot buitenterras met overdekt gedeelte
  • Trouwen, dineren en feesten op één locatie
  • Grote eigen parkeerplaats
  • Alles tot in de puntjes verzorgd door onze ervaren medewerkers

Wilt u ook een unieke locatie voor uw huwelijksfeest?

Kom eens langs om uw locatie huwelijksfeest in detail met ons te bespreken en om onze locatie met eigen ogen te zien. Wij nemen graag de tijd voor u om u te adviseren en uw specifieke wensen door te nemen. Uw huwelijksdag wordt daarmee een onvergetelijk dag, precies zoals u in gedachten heeft. U kunt telefonisch een afspraak maken op telefoonnummer 043 – 601 47 38.

Klanten vonden ons ook via: Feestlocatie LimburgFeestlocatie MaastrichtFeestlocatie trouwenFeestzaal MaastrichtTrouwlocatie HeerlenTrouwlocatie LimburgTrouwlocatie MaastrichtTrouwlocatie Zuid-Limburg, Feestzaal Heerlen.